LINK

LINK Lelystad is het platform waar onderwijs en bedrijfsleven in Lelystad bij elkaar komen, zowel digitaal als fysiek.

LINK Lelystad is gericht op het uitvoeren, versterken en uitbouwen van de activiteiten en samenwerking tussen onderwijs, bedrijven en overheid.

Door de samenwerking van het onderwijs met het bedrijfsleven bieden we jongeren in Lelystad een stevige basis en een duidelijke richting voor de toekomst. Dit vormt ook de fundering voor beter geschoold toekomstig personeel. Bedrijven kunnen via LINK Lelystad stageplaatsen aanbieden, praktijkkennis delen, hulp bij studie- of carrièrekeuze bieden, maar ook ingezet worden als sparringpartner voor vakdocenten. Of wellicht heb je als bedrijf een vraagstuk waar leerlingen of studenten mee aan de gang kunnen.

Heb je een bedrijf of werk je voor een bedrijf in Lelystad en vind je het belangrijk om jouw toekomstige werknemers mee te nemen in de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied of branche? Graag plannen wij een afspraak met jou in om de wensen en mogelijkheden te verkennen.

Binnen het project Sterk Techniekonderwijs is het mogelijk om mee te doen aan een aantal activiteiten, klik hier voor de menukaart met daarin alle mogelijkheden om als bedrijf mee te doen.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter op onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

[contact-form-7 id=”308″ title=”Meedoen”]